PHP-s:
Mozgáskert - Logó Mozgáskert - Csík
Főoldal Órarend Táborok Terembérlés Sószoba Galéria Elérhetőség

Kaszás Móni vagyok, egy 6 éves nagylány anyukája. Nagyjából 9 éves korom óta sportolok. Az első években klasszikus és modern balett alapokat tanultam, ezzel párhuzamosan pedig 4 évig kézilabdáztam. Közben belekóstolgattam az aerobikba is az akkor divatos aerobik videó kazetták segítségével. Nagyon megtetszett, így a tánc mellett otthon minden nap zenére tornáztam. 12 év tánctanulás és 2 év tánctanítás után edzőtermekben kezdtem aerobik órákra járni és futni.


A Testnevelési Egyetemen OKJ-s képzés keretein belül végeztem el az aerobik oktatói szakot.


KANGATRAINING

A Kangatraininggel  az interneten találkoztam először 2015-ben, amikor olyan továbbképzést kerestem, ami baba-mama tornához ad oklevelet. Sok helyen van hasonló óra, tarthattam is ilyen órákat az aerobik oktatói végzettségemmel is, de szerettem volna egy komplexebb tudást elsajátítani. És milyen jól tettem, hogy jelentkeztem. Sok újdonságot tanulhattam meg, amit az edzői szakon nem tanítanak, pedig borzasztóan fontosak. Ma már én is okleveles Kanga- és PreKanga tréner vagyok, amit büszkén mondok ki, mert egy jól felkészített, szuper csapatnak lehetek a tagja.


Sok szeretettel várok minden Kismamát, később pedig Anyukát és kisbabát, akik szeretnének szülés előtt és szülés után mozogni, de nem tudják merre induljanak. A jó hangulat garantált az Anyukáknak és babáiknak egyaránt.


Végzettségeim:

2013. OKJ Aerobik Oktató - Semmelweis Egyetem

2015. GFM Instruktor képzés

2015. Baba-elsősegély tanfolyam

2015. Kangatraining képzés – okleveles Kangatrainer

2016. Prekanga képzés – okleveles PreKangatrainer

Mi az a Kangatraining?

A Kangatraining Európa első számú pre- és posztnatális, azaz VÁRANDÓS - és SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁCIÓS mozgásprogramja, egy egyedülálló edzés az édesanyáknak, és jó program a babáknak!
A Kangatraining olyan mozgásforma, mely megdolgoztatja a szív- és érrendszert, fejleszti az állóképességet, a rugalmasságot, növeli az izomtömeget, az erőt. A gátizomzat és a has izmainak regenerációja, helyes edzése kiemelt figyelmet kap.


Miért jó?

• Nem kell a babától külön lennünk

• Megerősíti a terhesség és szülés alatt meggyengült izmokat (has, hát, gátizmok)

• Várandós tornája megkönnyíti a terhesség időszakát, felkészít a szülésre, és könnyebbé, gyorsabbá teszi a regenerációt szülés után

• Formálja a "kritikus" területeket (popsi, comb, has)

• Segít leküzdeni a szülés utáni depressziót, szomorúságot

• Figyel a helyes babahordozásra, tanácsadó segítségével indulnak a tréningek

• A legjobb minőségű hordozókat ingyenesen lehet használni a torna alatt

• Lehetőség van más anyákkal találkozni, a problémákat megbeszélni

• Megtanítja az otthoni biztonságos edzés alapjait


Miért a Kangatraininget válasszam?

Ha a Kangatraininget választod, nem kell várni az edzéssel addig, míg a baba elalszik, vagy megnyugszik, nem kell babádat másra bíznod, ha mozogni akarsz, hiszen úgy nyered vissza egészséged és erődet, hogy közben babád végig veled van!

(Forrás: www.kangatraining.hu)


Az órán babahordozót biztosítunk!


Bejelentkezés szükséges: mozgaskert@gmail.com


RTM Hasizom regenerációs tréning

Ha a szülés után meggyengült hasizmaidat szeretnéd újra felépíteni, esetleg el is távolodtak egymástól az egyenes hasizmaid vagy nem vagy benne biztos, akkor szeretettel várlak a kezdő RTM órán! Megvizsgállak, átbeszéljük, megtanuljuk a helyes hasizom gyakorlatokat, hogy újra lapos legyen a pocak. És van még egy jó hír: az RTM figyelembe veszi a szülés utáni fontos tényezőket és az edzettségi szintednek megfelelő gyakorlatokat kapod!


Bejelentkezés: moni@kangatraining.hu

Mozgáskertben hétfőn 11 órától!


Anyatorna

Kedves Anyukák!

Csütörtökön 10 órától ANYATORNA!

Szeretettel várunk minden olyan mozogni vágyó anyukát, barátnőt, akik szívesen bevonnák babáikat a tornába! Ha a baba kinőtte a hordozót és minimum 10 hónapos, itt a helye! Mozogjatok együtt!