PHP-s:
Mozgáskert - Logó Mozgáskert - Csík
Főoldal Órarend Fejlesztőkert Táborok Terembérlés Galéria Elérhetőség

A mozgás gyerekkorom óta az életem része. A jógával még Londonban találkoztam, először 8 éve álltam rá a matracra. Hetente gyakoroltam. Kezdett sok lenni a londoni zaj és úgy döntöttem haza költözök Budapestre. De nem akartam az irodai munkát folytatni itthon, úgyhogy eldöntöttem, hogy jógát akarok oktatni. A képzést Indiában végeztem el. Fontosnak éreztem , hogy oda menjek ahonnan ered ez a mozgásforma. Folyamatosan képzem magam, hogy a hozzám ellátogatóknak tudjak segíteni. 2017 óta oktatok felnőtteket és gyerekeket. Fontosnak éreztem, hogy már kicsi korba megismerkedjenek ezzel az életformával/ mozgásformával a gyerekek is. Ezért részt egy gyermek joga és mozgásfejlesztő oktatáson is.

JÓGA

Dinamikus jóga

A dinamikus jóga óra átmozgatja az egész testet. Izmok folyamatos nyújtásával és feszítésével rugalmasabbak és erősebbek lesznek, a bennük raktározott feszültségek kioldhatók. A belső szervek finom megnyújtásával és átmasszírozásával harmonizálódik az emésztés. A vérnyomás fokozatos emelésével, és a test fokozatos felfűtésével hatékonyabbá válik a méregtelenítés. Homorító, és hátrahajlító pozíciót tartalmaz, amelyek ellensúlyozzák az ülőmunka fizikai és mentális hatásait.


Mit hozz magaddal az edzésre?

Kényelmes edzőruha, törölköző.  Az edzések  tatamin történnek, de ha ragaszkodsz a saját jóga matracodhoz, hozd magaddal!Mikor edzünk?


Péntek: 17:00-18:00, 18:00-19:00


Foglalkozások gyermekeknek

Péntek

16:00-17:00 Mesejóga

Hol lesz az órád?

Mozgáskert Tornaterem   Koren Mónika

JógaoktatóMobil: 0630 751 8831

E-mail: monikakoren@icloud.com