PHP-s:
Mozgáskert - Logó Mozgáskert - Csík
Főoldal Órarend Táborok Terembérlés Sószoba Galéria Elérhetőség

Balázs Kata vagyok életem a mozgás, gyermekkorom óta rendszeresen sportolok. Többféle egyéni sportágban kipróbáltam magam, de igazán mindig is a csoportos órák hangulata vonzott.


A jógában szinte egyedülállóan vonzó, hogy nincs életkorhoz, fizikai, edzettségi állapothoz kötve, mindenki megtalálhatja benne a saját kihívásait.


JÓGA

Dinamikus jóga:

A Jóga, ifjúságunk és egészségünk megőrzésének, a hosszú életnek a művészete.

A jóga a béke, a nyugalom, amitől megváltozik az életed. Dinamikus jóga órán a klasszikus jóga gyakorlatait használjuk, azokból gyakorlatsorokat alakítunk ki és dinamikát viszünk bele. A jóga a világ legősibb mozgásrendszere, számtalan jótékony hatása van: ellazítja és erősíti az izmokat, rugalmassá teszi az ízületeket, javítja a vérkeringést, beindítja a szervezet méregtelenítő funkcióit, harmonizálja a vegetatív idegrendszert, stressz oldó hatása van, növeli a vitalitást és alakformáló hatású, tehát mindenkinek ajánlott mozgásforma. Ezen az órán nem meditálunk, nincsenek spirituális elemek, a mozgásra helyezzük a hangsúlyt.


Kinek ajánlom?

Szeretettel várok minden kedves érdeklődő gyereket ( 10 éves kortól) nőt és férfit. Tapasztaljuk meg együtt a jóga szervezetre gyakorolt jótékony hatását.

A jógában szinte egyedülállóan vonzó, hogy nincs életkorhoz, fizikai, edzettségi állapothoz kötve, mindenki megtalálhatja benne a saját kihívásait.


Mit hozz magaddal az edzésre?

Kényelmes edzőruha, törölköző.  Az edzések  tatamin történnek, de ha ragaszkodsz a saját jóga matracodhoz, hozd magaddal!


Mikor edzünk?

Kedd - Csütörtök: 09:00-10:00

Péntek: 18:00-19:00


Hol lesz az órád?

Mozgáskert Tornaterem   


Balázs Kata

Jógaoktató


Mobil: +36 20 479 9774

E-mail: katabalazs@icloud.com