PHP-s:
Mozgáskert - Logó Mozgáskert - Csík
Főoldal Órarend Táborok Terembérlés Sószoba Galéria Elérhetőség

Tóth Hajnalka az Angel Dance Tánciskola alapítója. Már kisgyermek korától jelen van az életében a sport és a mozgás. Szertornázott és mellette balettozni tanult. A gimnázium elvégzése után elvégezte a Táncpedagógusok Szövetsége által szervezett,Modern Táncoktatói iskolát. Azóta foglalkozik a tánc, ezen belül a disco és divattáncok oktatásával. A Flashdance Budapest Táncstúdiónál eltöltött évek alatt körvonalazódott saját stílusa,melyet mostanra már több száz fiatal sajátíthatott  el. Maximalizmusánal köszönhetően tanítványai számos aranyéremmel és bajnoki címmel büszkélkedhetnek.

ANGEL DANCE

Az Angel Dance Táncstúdió 2004 tavaszán alakult kb. 30 fővel. Azóta Budapesten és környékén számos tanfolyamot indítottunk óvodákban, iskolákban és Művelődési Házakban. Mára 5 tanár tanít több mint 400 diákot kizárólag disco, show és divattáncra. Az oktatás különböző korcsoportokban kezdő és haladó szinten folyik, melynek célja, hogy a mozgás mellett a tánctanulás és a fellépések segítségével a gyermek önbizalmát is fejlesszük. Így nem csak azokat a tanulni vágyó fiatalokat várjuk, akik szeretnék megmérettetni magukat versenyeken, hanem akik szeretnének jó hangulatban és egy lendületes csapatban jó zenékre, jókat táncolni. Fellépések is várnak mindenkire, hiszen az évadzáró Gálák mellett rendszeresen részt veszünk sport és iskolai rendezvényeken, Bálokon, céges bulikon, a BNV területén megrendezett kiállításokon, koncerteken, EVO gyorsulási versenyen, a Hungaroring rendezvényein, Majálisokon, Falunapokon, Gyereknapi eseményeken, a Tűzoltók napján és a Fitness Gálán. Nyáron pedig várunk sok szeretettel a táborunkba, ahol a délelőtti edzések után a nap többi része strandolással, napozással, játékkal és mókázással telik.


Az elmúlt években több tucat Országos Bajnokságon vettünk részt remek teljesítménnyel,kvalifikáltunk a VB-re illetve a Balatonfüredi Europa Kupára.A dobogó legfelső fokán is álltunk nemcsak formációban hanem soloban is.

Kiáltottuk Hajrá Magyarország! Hajrá Angel Dance!


Idén a versenyszezont ismét igen nagy létszámú csapattal kezdjük.Új célokat tűztünk ki,ezért még keményebben dolgozunk mint tavaly.Imádunk versenyezni és újra megteszünk mindent ,hogy átéljük a nemzetközi Bajnokságok izgalmait.De előtte ellátogatunk sok sok hazai versenyre is,hogy még több rutint szerezzünk,megtanulják most már a Minik is,hogy milyen csodálatos a TÁNC,mint sportág.


Gyere és csatlakozz hozzánk!!!


Edzések ideje: Hétfő 19:30-21:00


Bővebb információ: Tóth Hajnalka okleveles táncpedagógus  0620 312 0558


Gyere, táncolj velünk!